Magazin antichitati, obiecte vintage si decoratiuni interioare

Cum cumpar

AnticMag.com - Modalitatile de plata, variantele de transport, politica de confidentialitate si conditiile de returnare.

Plasarea comenzii

Pentru plasarea unei comenzi online aveti de ales intre comanda online ce presupune adaugarea produsele in cos dupa care trimiterea comenzi online impreuna cu datele dvs de contact (nume, prenume si adresa) sau comanda telefonica la numarul 0749 789 829. Dupa trimiterea comenzii online veti primi un telefon pentru confirmarea acsteia. In cazul in care nu oferiti un numar de telefon valabil sau nu raspundeti la telefon comanda nu va fi procesata.
Inainte de a va decide asupra unui produs, va rugam sa cereti toate detaliile cu privire la acesta telefonic sau prin intermediul e-mailului

Modalitati de plata

  • Plata ramburs la oficiul postal pentru expedieri prin Posta Romana
  • Plata la destinatar pentru expedieri prin curierat (la alegerea clientului)
  • Plata pe loc la predare personala in orasul Suceava

Modalitati de livrare

Termen de livrare maxim 2 zile lucratoare. Metoda de trasport este aleasa de client. La cererea clientului se poate utiliza livrare cu verificare. Plata trasportului este suportata de client pentru comenzi mai mici de 300 de lei. Transportul gratuit este prin Posta Romana cu ramburs pentru colete mai mici de 5 kg. Nu solicitam plata in avans pentru expedieri. Ne rezervam dreptul ca in anumite cazuri (mobila, obiecte voluminoase sau cu o greutate considerabila) sa solicitam plata in avans a transportului

Returnare produse

Clientii au dreptul ca in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produselor comandate, sa notifice in scris sau telefonic www.anticmag.com asupra deciziei sale de a renunta la tranzactie. Este totusi posibil sa va solicitam fotografii ale articolului achizitionat pentru a ne asigura ca aceasta se afla intr-o stare identica cu cea din momentul expedierii. Este posibil sa nu va acceptam returul atat timp cat au fost oferite informatii corecte asupra produsului sau produsele au fost deteriorate din vina exclusiva a cumparatorului. Returnarea se va realiza in mod obligatoriu prin sistemul de Curierat rapid Fan Curier cu optiunea verificare la livrare. Returnare contravalorii articolului se realizeaza in maxim 10 zile de la data receptionarii. Termenul de garantie a produselor este de 30 de zile.

cumpar antichitati AnticMag.com

RECOMANDARI DE CADOURI